SPECIAL OFFERS

Make a reservation

STAY INFORMED!

Find out about news and offers from Selina Guesthouse.

Be the firs to take advantage and sign up for our newsletter.

CONTACT 
 
0727.722.838
pensiuneaselina@gmail.com
  
                     
      

WebDesign Oradea

We are proud that every guest who crosses our doorstep becomes our friend. Therefore, we invite you to write a friendly thought in our guestbook.

“La domeniul Selina am poposit si noi, Cavalerul Romulus Romanticus ( si uneori...........Eraticus) la o frumoasa seara medievala. Gasit-am aici tot ce ne trebuia: gazde deosebit de amabile, conditii excelente de gazduire si ne-am dantuit pana spre dimineata. Rugam de iertare daca am gresit. Promitem sa revenim. Cu stima deosebita, Cavalerul Romulus Romanticus in numele grupului BCR, 28 octobris, Anno Domini 2011”

/ 2011-10-28 - Sovata-Mures

“Multumim din suflet pentru ospitalitatea acordata de personalul Pensiunii Selina, pentru atentia si servirea impecabile. O sa revenim cu mult drag! Echipa din Cluj Napoca Revelion 2012!!!”

Bucur Monica 2012-01-03 - Cluj

“Sunt prea putine cuvintele pentru a putea cuprinde totul. Pot sa spun doar atat: Oaza mea de liniste! ....Jos palaria! Un personal mai mult decat extraordinar deci "Omul sfinteste locul" Multumesc din tot sufletul.”

Bodea Stefania Delia 2012-01-19 - Baia Mare

“A fost super ne-am simtit extraordinar. Mancarea fff buna. O sa revenim si la anul !”

Sava Gheoghe 2012-07-27 - Tecuci jud. Galati

“o oaza de liniste cu toate conditiile oferite de un hotel si un personal amabil pe care mai rar le gasesti. recomand cu placere si speram sa mai revenim a fost foarte frumos”

Panait 2013-07-08 - Petrosani

“Am petrecut perioada 04-11.07.2013 la pensiunea Selina impreuna cu familia...a fost un concediu minunat,incepand cu,conditiile de cazare,piscina,amabilitatea personalului pensiunii,curatenia...Multumim,Selina”

Luigi Boazu - Galati